Støt os

Den bedste måde at støtte LGBT Danmark på er via et medlemskab

Du kan blive medlem af LGBT Danmark eller LGBT Ungdom her: Bliv medlem af LGBT Danmark

Du kan dog også støtte vores arbejde på andre måder, f.eks. ved at donere til os eller tegne et støttemedlemskab.

Støt mangfoldigheden

Ved at støtte LGBT Danmark støtter du kampen for bedre levevilkår, for ligestilling og for frihed til at være den, man er. Hvis du donerer 200 kr. eller mere kan du trække det fra i skat – husk da at opgive dit cpr-nummer!

Vi er meget taknemmelige for alle gaver, uanset beløbets størrelse.

Støttemedlemsskab af LGBT Danmark

Du kan støtte LGBT Danmarks eller LGBT Ungdoms arbejde ved at årligt at donere et fast beløb. Pengene går til både det lokale og det landsdækkende arbejde – og til det sociale, informerende, rådgivende og politiske arbejde. Et støttemedlemskab giver ikke valg- og stemmeret.

Du tilmelder dig for et år. Efter denne periode modtager du automatisk en indbetalingsblanket hvor du har mulighed for at tilmelde dig Betalingsservice.

Hvis du støtter os med et støttemedlemskab, kan du trække det fra i skat – husk da at opgive dit cpr-nummer!

Støtte- medlemskab af LGBT Danmark

200 kr. årligt

Meld dig ind
Støtte- medlemskab af LGBT Ungdom København

200 kr. årligt

Meld dig ind
Støtte- medlemskab af LGBT Ungdom Aarhus

200 kr. årligt

Meld dig ind
Virksomheds- medlemsskab af LGBT Danmark

1500 kr. årligt

Meld dig ind

Testamente

Hvis du vil støtte LGBT Danmarks arbejde, kan det ske på flere måder, blandt andet ved at betænke LGBT Danmark i dit testamente.

Har du ingen arvinger, kan du efterlade din formue til LGBT Danmark. Landsforeningen er fritaget for at betale boafgifter, så hele beløbet går ubeskåret til foreningens arbejde. Ønsker du at betænke for eksempel både familiemedlemmer og LGBT Danmark, kan du bestemme, at LGBT Danmark skal betale boafgiften for dine øvrige arvinger. På den måde støtter du både LGBT Danmarks arbejde og sikrer dig, at dine arvinger arver mest muligt.

LGBT Danmark tilbyder gratis hjælp til oprettelse af et almindeligt testamente. Du kan kontakte vores advokat, Peter Sindal  Lundsberg, på telefon 3311 3636 eller psl@petersindal.dk for gratis rådgivning i den forbindelse.